Retourbeleid

Bij slaapspeciaal streven we naar jouw volledige tevredenheid. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, bieden we een eenvoudig retourproces. Binnen 30 dagen na aankoop kun je kosteloos retourneren, op voorwaarde dat het product zich nog in de originele verpakking bevindt.

Om een retour aan te vragen, vragen wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail. Stuur een bericht naar info@slaapspeciaal.nl en vermeld het ordernummer in het onderwerp van de e-mail. Ons team zal je vervolgens voorzien van de instructies voor het retourneren van het product met een retourlabel.

We streven ernaar om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jij met een gerust hart kunt winkelen bij slaapspeciaal. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Zodra wij jouw pakket hebben ontvangen zullen wij dit controleren en verwerken in ons systeem. Binnen 3 werkdagen na ontvangst van het geretourneerd product, zal na goedkeuring het bedrag teruggestort worden op de rekening die bij ons bekend is.

Regelmatig worden verschillende campagnes gehouden bij slaapspeciaal met daarbij gratis producten die opgestuurd worden bij jouw bestelling. Bij retour verwachten wij dan ook dat het volledige bestelling inclusief de gratis producten in de originele verpakking teruggestuurd wordt. Mocht er iets ontbreken dan zijn wij genoodzaakt om jouw retour deels/volledig te weigeren.